Rekry

Sahkomar Oy etsii sähkövoimatekniikan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävässäsi keskeistä on nykyisten ja uusien asiakkaiden sähköteknisten haasteiden ratkaiseminen. Tässä tehtävässä saat monipuolisen kokemuksen erilaisista sähköteknisistä järjestelmistä, niin teollisuuslaitoksissa, liikekiinteistöissä sekä esimerkiksi sairaaloissa.

Tehtävässäsi

  • Tulet tekemään sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksia
  • Analysoit asiakkaiden sähköenergian laatua
  • Teet sähkölaitteiston lämpökuvauksia
  • Autat sähkölaitteiston käytön johtajan tehtävissä
  • Vastaat sovituin osin asiakashankinnasta ja -suhteista

Odotamme sinulta

Sähköinsinöörin koulutusta tai muu vastaava tehtävään soveltuva koulutus. Olet luotettava, asiakaspalveluhenkinen sekä osaat käyttää tietokonetta perusohjelmineen. Kokemukset vastaavista töistä katsomme eduksi.

Edellytetään voimassa olevan B ajokortin ja matkustusvalmiuden Suomessa.

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteisesta ja monipuolisesta työstä sekä haluat olla mukana kehittämässä yritystä, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian.

Hakuaika

Hakemukset 30.7.2023 mennessä.

Yhteystiedot

Marco Mäenpää, 040 196 8705, marco.maenpaa@sahkomar.com

Sahkomar Oy
www.sahkomar.com

Yritys on perustettu 2014 ja kotipaikka on Jyväskylässä. Yrityksellä on sähkökäytön johtajuuksia teollisuus- ja liikekiinteistöjen kanssa. Lisäksi teemme sähkölaitteiston varmennus- ja määräaikaistarkastuksia sekä sähkölaitteistojen mittauksia ja lämpökuvauksia.